top of page

Lepa Brena DEBELO naplaćuju svoj dolazak u Banjaluku

Lepa Brene stiže u Banjaluku, a gradonačelnik Draško Stanivuković najavio je lom - sve to zahvaljujući novcima iz gradske kase, odnosno iz džepova građana. Međutim, Banjalučani se bune, tvrdeći da Lepa Brena debelo naplaćuje svoj dolazak, dok istovremeno nema dovoljno novca za borce ili subvencije za vrtiće.



"Ma samo slikanje i ubiranje jeftinih političkih poena. Pogledajte realan život i narod - jad, tuga i beda, a vi besnite i bahatite se narodnim parama", komentarisao je jedan od građana ispod Stanivukovićeve objave.

 

 

 

“Hajde da se volimo svi zajedno sa našom Lepom Brenom 1. januara u našoj najljepšoj Banjaluci“, najavio je gradonačelnik iz Beograda.

Prema informacijama koje su ranije objavljene, za organizaciju koncerata na otvorenom, Banjaluka će ove godine potrošiti oko 190.000 KM, što je skuplje u odnosu na prošlu godinu.

 

 

 

Građani su izrazili nezadovoljstvo ovakvom odlukom, ostavljajući komentare ispod Stanivukovićeve objave:

 

 

 

"Kritikovao si prošlu vlast što dovodi Cecu, troše pare, a ljudi nemaju osnovno. Skakao si u oči pred praznike, a ti sad doveo Brenu! Jel' Brena peva besplatno? A i ona jadna mora malo zaraditi, nema dovoljno! Posle toliko godina karijere, pevaj po trgovima. Gadi mi se sve kad vidim koji ste licemjeri. Nisi ti ništa drugačiji od ostalih."

 

 

 

"Da li si Draško odvojio za borce i njihovu decu, da imaju šta jesti i da dočekaju Božić dostojanstveno? Brena neće doći, 100 hiljada maraka, mislim da i više košta. Sve je to lepo, ali mislim da vlada neimaština, da je mnogo sirotinje i da se ne bi trebalo bahatiti jednom Brenom koja nema više ni glasa niti je više ona u fazonu. Imate toliko mladih i dobrih pevača, zeljni nastupa - za te pare će pevati dva tri dana."

 

 

 

“Šamarčina onim najmlađima koji neće imati ni lampice za jelku…a TI bacaš novac na Brenu!”

 

 

 

“Vjerovatno će se grad zadužiti za jedan miliončić da isplatite Brenči i Žeksa, ma pare nisu problem.“

bottom of page