top of page

Lažni moralista sa satom od 20.000 € i platom srednjoškolca

Potpredsjednik Gradskog odbora PDP i poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srpske Nebojša Drinić tvrdi kako banjalučki odbornici ne rade ništa, ali redovno primaju odborničke dodatke, naknade i slično. PDP-ov Drinić se ponadao da su banjalučani zaboravili kako je danas lažni moralista bacio na kocku babinu penziju, ali ne samo to...



Nebojša Drinić je očigledno smislio scenario u kome se dobijanjem funkcija briše načinjena sramota.


Podsjećanja radi, Drinić je ostvario pravo na punomoć te je jedno vrijeme bakinu penziju uredno podizao i trošio na kockanje, za naš portal potvrdio je izvor blizak PDP-u.


Driniću je i prošlost zakucala na vrata ili neki stari znanac kojem je PDP-ovac očigledno trn u oku. Na jednoj Fejsbuk stranici osvanuo je poprilično živopisan tekst ovog banjalučkog poslanika:


"Pozdrav Neba ili kako te sad zovu "Drina 30%" jer toliko uzimaš od zarade svih poslova koje tvoja funkcija aminuje. Sjećaš li se druže stari kako si vozio biciklić i molio gazde lokala po Banjoj Luci da ti iznajme prostor za žurke da bi sebi zaradio "za hljeba jer si sirotinja" pa onda pravac kockarnica uz par gramića šećera u prahu. To mora da je od krofni nisi toliki od dobrote, a gdje bi se takav dobrotvor upuštao u uživanje narkotika...

Sjećaš li se druže stari kako su te u srednjoj školi zvali TALENAT? Naravno nisi talentovan ni za pertler zavezati pa si ih uvlačio u patike i hodao kao spadalo, to je bio dječiji nadimak koji ti je dat zbog tvojih (ne)sposobnosti za život. Sjećaš li se Drina kada si se javljao djevojkama i nakon takozvane "prečke" pisao im poruke konteksta: "vidjećeš za par godina gdje ću biti ja a gdje ti kur*etino" i slične galantne epitete koje si dijelio", napisao je Banjalučanin kodnog imena "Blagoja" koji poznaje Drinića od malih nogu, sudeći po njegovoj objavi.


Naša redakcija je kontaktirala gore pomenutog "Blagoju" koji nije htio otkrivati svoj identitet, ali nam je potvrdio da je bio u bliskim odnosima sa mnogim ljudima na banjalučkoj političkoj sceni.


bottom of page