top of page

"LAGALA ME ZA GODINE" Boban Rajović šokirao o vezi sa djevojčicom od 14 godina

Pjevač Boban Rajović iza sebe ima veoma buran ljubavni život, te je važio za velikog zavodnika, a sada se prisjetio svoje prve ljubavi.



Naime, on je istakao da se i dan danas sjeća ludosti koje je činio zbog djevojke u koju je bio ludo zaljubljen kao tinejdžer, on je živi dokaz da kako kažu “prva ljubav zaborava nema”.

 

Boban je ispričao kako je sa 16 godina bio u vezi na daljinu sa djevojkom koja je tada imala 14 godina.


– Imao sam nekih šesnaest godina. Djevojka je živjela u Beogradu, a ja u Danskoj. Ta je veza trajala nekih četiri godine. Nije mi bilo teško da pređem tolike kilometre i da dođem da je vidim. Čim sam dobio vozačku dozvolu, dolazio sam čak iz Danske da vidim svoju simpatiju. Možete li zamisliti mene sa osamnaest godina i nju koja je lagala da ima šesnaest, a u stvari je imala četrnaest – prisjetio se on za Grand.


Boban danas ima petočlanu porodicu.


– Imao sam 20 godina kad sam se oženio, znači 6. decembar je bio, a ja sam 25. decembra napunio 21 godinu. Gaga moja je imala 19 godina, i to se desilo tako što smo se mi poznavali, njen brat od strica je bio moj najbolji drug tada, i družili smo se, i desilo se da sam se zaljubio baš u njegovu sestru, što je njemu bilo malo krivo, kaže, “hiljadu žena, našao si baš moju sestru”, tu je malo došlo do konfuzije između njega i mene – iskren je Boban, piše Blic.

bottom of page