Kovačević: Gospodine Stanivukoviću, sram i stid da vas bude (VIDEO)

Gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković izrevoltiran optužbama građana koji su bijesni jer je došlo do poskupljenja karata, odlučio se na još jedan performans. Kako bi krivicu za poskupljenje prebacio na SNSD i odbornike u Skupštini grada dovezao je autobus ispred Glavnog odbora SNSD-a gdje je uz pomoć marketinških savjetnika oblijepio prozore autobusa fotografijama odbornika. Dočekao ga je Radovan Kovačević, portparol SNSD-a.Kovačević je rekao da se Staniuvković umjesto rješavanja problema u Banjaluci, bavi jeftinom političkom manipulacijom.


„Obećali ste da će Banjalučani imati besplatan gradski prevoz, a besplatan je izgleda samo za vas i kada se vama ćefne. Sram i stid da vas bude što ste obećali da ćete se voziti gradskim prevozom. Sram i stid da vas bude što ste toliko nekulturni, što kršite zakon, upotrebljavate sirene na način na koje se one ne smiju upotrebljavati. Ne rješavate probleme Banjalučana, nego se bavite svojom jeftinom političkom manipulacijom i dolazite u bijelom odijelu da pričate o problemima građana. Blokirali ste saobraćaj, blokirali kompletnu ulicu“, rekao je Kovačevic.


Kovačević je dodao da nastavljaju raditi na odgovoran način da vode interes i brigu o svim građanima Banjaluke i Srpske.


„Ne znate za zakon, pravila i norme lijepog ponašanja, sami odgovarajte za svoje ponašanje i postupke“, rekao je Kovačević Stanivukoviću.