top of page

Ko je Milada Šukalo? Ponovo se oglasio banjalučki fantom!


„Milada Šukalo, djevojački Buturović, stvarna „gradonačelnica“ Banjaluke“, piše „Blagoja“ na svom Fejsbuk nalogu. Desna ruka i savjetnica prvog čovjeka Grada Draška Stanivukovića zaintrigirala je banjalučkog fantoma da je i najavu raskrinkavanja Stefana Blagića ostavio za kasnije.„Možete li objasniti građanima Banjaluke čime ste ucijenili Stanivukovića da mora biti vaš potrčko i koji je razlog tolike poslušnosti da mu čak i govorite koje boje kravatu da obuče? Govorim o onoj zelenoj uparenoj sa zelenim cokulama na ovoj propasti od karnevala gdje ste doveli gologuze plesačice da plešu oko Hrama a zatim ih ugostili u Gradskoj Upravi sa istom radošću kao i svog šefa Kristijana Šmita prije par mjeseci“, nastavlja on dalje.


Građani Banjaluke Stanivukoviću i njegovim saradnicima očigledno nikada neće zaboraviti onaj srdačni doček nelegitimnog predstavnik Kristijana Šmita, a što je ovim tekstom još jednom potvrđeno.


Da građani najvećeg grada Srpske Šukalovu ne dočekuju srdačno kao ona Šmita govori i ovaj tekst u kome autor tvrdi kako su joj nepoznati počinioci ukrali obuću ispred Ferhadije. Zbog ovog Šukalova je u samom dvorištu vjerskog objekta isprovocirana ovim događajem počela psovati i galamiti iz sveg glasa.


„Za kraj, za moje dobre i čestite građane, kada sretnete Miladu na ulici pitajte je zašto se zalaže za organizovanje Gej Parade u Banjoj Luci, zašto naređuje i prijeti ljudima u GU da moraju skinuti srpske zastave jer je to „vrijeđa“, te na čijoj je listi bila 2004. godine? Da nije na listi Harisa Silajdžića, teškog srbomrzca čije se izjave lako daju provjeriti i najvećem laiku koji ima pristup internetu“, poručuje „Blagoja“.


Ko je sljedeći na listi banjalučkog fantoma pod nazivom „Blagoja“ ostaje da vidimo. Možda će se u tim novim redovima naći ista imena sa novim tvrdnjama. Za sada ostaje enigma...


bottom of page