top of page

Ko je žena osumnjičena za ubistvo u Banjaluci?

Milica M. (31) koja je osumnjičena za ubistvo partnera Zvonimira Stefanovića (53), juče je pozvala komšiju i rekla mu da dođe jer je njenom partneru pozlilo, saznaju “Nezavisne novine”.

 
Kako saznajemo žrtva i osumnjičena žena posljednjih nekoliko mjeseci živjeli su zajedno u banjalučkom naselju Borik gdje se juče desio zločin, a prethodno je ona tu neko vrijeme živjela sama.

 

Izvor “Nezavisnih” rekao je da je u ovom slučaju u svojstvu svjedoka ispitan muškarac iz susjedne zgrade jer ga je pozvala osumnjičena Milica M. zbog čega je juče i došao u stan gdje je pronađeno Stefanovićevo tijelo.

 

– Prema dosadašnjim saznanjima, Milica je pozvala poznanika koji živi u tom bloku i pitala ga može li doći jer je njenom partneru pozlilo, a on je navodno došao da vidi šta mu se desilo – rekao je naš izvor.

 

Stefanović je, kako se sumnja već tada bio mrtav, ali oko njega nije bilo krvi i postoji mogućnost se da je to čišćeno kako bi se prikrio zločin.

 

Takođe naš izvor navodi da je navodno muškarac prodrmao Stefanovića da ga pokuša probuditi, ali je uočio ranu i pozvao hitnu.

 

Nažalost ljekari mu nisu mogli pomoći i konstatovana je smrt. Budući da su u stanu zatečeni muškarac i žena, policija ih je odmah oboje privela radi istrage.

 

Međutim, svjedok je nakon ispitivanja pušten, dok je žena zadržana.

 

Inače, u stanu u Beogradskoj ulici policija je juče zatekla tijelo sa ubodnom ranom u predjelu grudnog koša.

 

– Na licu mjesta izvršen je uviđaj pri čemu je konstatovano da se radi o krivičnom djelu ubistvo, koje je izvršeno od strane nepoznatog počinioca. Tužilac je naložio da se preduzmu sve istražne mjere i radnje na rasvjetljavanju krivičnog djela i otkrivanju počinioca. Naložena je i obdukcija koja će biti izvršena u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske – saopštili su iz OJT Banjaluka.

 

Stefanović je od ranije poznat kako pišu mediji , imao burnu prošlost i operativno je dovođen u vezu sa zloupotrebom narkotika.

 

Comments


bottom of page