Kočićev vijenac pliva! Majstori od kanala napravili potok

Građani Kočićevog vijenca žale se da su majstori nakon mnogobrojnog opominjanja sanirali kanal koji su prokopali, ali su posao odradili veoma loše. Radovi na cijevima koji su trajali čitavo ljeto završeni su, a voda i dalje izvire i stvara ogromne probleme.

,,Radovi na sanaciji cijevi trajali su mjesecima. Majstori se pojave jedan dan, pa ih 20 dana nema. Žalili smo se bezbroj puta dok konačno nisu završili započeto i zakrpili onu rupčagu. Taman kad smo se ponadali da je gotovo evo ga novi problem'', kaže Jovana Maleš za naš portal.


Jovana navodi kako su majstori jako loše odradili posao. Umjesto da su sanirali cijevi, napravili su još veći problem.


,,Sada ulicom ne možemo proći od vode. Radovi su tako aljkavo i površno izvedeni da je ovo sramota. Sramota da bude nadležne što su dozvolili da neznalice kopaju po gradu. A šta drugo i očekivati kad nam neznalica i vodi grad'', dodaje ogorčena sugrađanka.


Podsjećamo, stanari Kozarske ulice u naselju Kočićev vijenac danima su se žalili na nemar majstora koji su prokopali kanal s namjerom da se dotrajale cijevi zamijene novima, ali su na pola posla stali i napustili radove.