top of page

Kilometarske kolone zbog nesreće! Kamion “pokupio” četiri auta u ovom dijelu Banjaluke FOTO

Teška saobraćajna nesreća dogodila se na semaforu u banjalučkom naselju Dragočaj.

Kako javlja čitalac BL portala, kamion je “pokupio” čak četiri automobila, zbog čega su u ovom dijelu grada nastale kilometarske kolone u saobraćaju.Izvor Bl portala rekao je da je u prolazu čuo ženu, koja je izašla iz jednog od udarenih vozila kako govori “kamion nas pokupio, zovem policiju”.


Pojedini građani koji su se našli u koloni nakon saobraćajke, a žive u blizini, odlučili su da ostave vozila i da put nastave pješke, dok se ne raščisti kolovoz, takođe saznajemo od čitaoca BL portala koji je u trenutku nesreće prolazio ovim dijelom grada, a koji je takođe rekao da se kolona vozila “proteže” bukvalno do Prijedorske petlje.


“Pojedini vozači odlučuju i da se okrenu te da put nastave nekim drugim pravcem.


Čekanje će se sasvim sigurno odužiti”, rekao je izvor BL portala, te potvrdio da je na mjesto teškog udesa upravo stigla i policija.


Za sada nema informacija o povrijeđenim osobama i šteti koja je nastala na vozilima koja su učestvovala u saobraćajki. Očekuje se više informacija nakon završetka uviđaja.


Vozačima savjetujemo opreznu i vožnju prilagođenu uslovima na putu, te da ukoliko su u mogućnosti put nastave nekim drugim alternativnim pravcem.


bottom of page