top of page

"Kerber“ rođendan posvetio stradalom Banjalučaninu Davidu Bojiću: Prisustvovao i Bora Čorba

Udruženje građana za zaštitu životinja "Kreber“ Banjaluka nedavno je proslavilo svoj rođendan koji su ove godine posvetili Davidu Bojiću koji je preminuo nakon što je teško povrijeđen u stravičnoj saobraćajnoj nesreći u centru Banjaluke.Proslavi rođendana prisustvovao je i pjevač Bora Đorđević - Bora Čorba koji je počasni predsjednik Udruženja građana za zaštitu životinja "Kreber“ Banjaluka.


Osim Bore Čorbe, ovoj proslavi koja je posvećena tragično stradalom Bojiću, prisustvovali su njegovi najbliži - sestra, djevojka i zet.


"Hvala svima koju su juče svojim prisustvom uveličali proslavu 'Kerbera'“, naveli su iz Udruženja.


Podsjećamo, Banjalučanin David Bojić (24) teško je povrijeđen u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila 14. oktobra u centru Banjaluke a u kojoj je na licu mjesta nastradao Mladen Malić (24). Bojić je nakon nesreće hospitalizovan u Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske ali uprkos naporima ljekara mladi Bojić je izgubio bitku za život.


Nastradali Bojić bio je posvećen pomaganju nezbrinutim životinjama, što je potvrdila i njegova sestra koja je, uoči sahrane, apelovala na sve koji su planirali da dođu na posljednji ispraćaj njenog brata umjesto cvijeća i vijenaca prilože donacije za nezbrinute životinje.


"To bi bilo u duhu našeg Davida koji se uvijek brinuo o ostavljenim i nezbrinutim šapicama“, napisala je Davidova sestra u objavi na društvenim mrežama.

bottom of page