top of page

Kako je najbogatija Srpkinja ostala bez dinara: Hvalila se tatinim parama i rugala ljudima koji KUVAJU I ČISTE

Vukicu Vučurević je kćerka pokojnog fudbalskog radnika i biznismena Mirka Vučurevića. Od oca je naslijedila svojevremeno fudbalski klub "Banat" iz Zrenjanina i fabriku satova "Nivada" iz Švajcarske, te je tako postala jedna od najbogatijih Srpkinja.Posebno je privukla pažnju javnosti kada je pustila u svoj dom pustila kamere jedne hrvatske televizije. Međutim, poslije toga su se pojavili navodi da je sve potrošila na luksuzna putovanja, nakit, skupu garderobu, kućne pomoćnice, kuvarice…


A onda je u novogodišnjoj noći objavila sliku nove velelepne vile – raskoš u njoj je teško opisati. Novim kadrovima je stavila do znanja da i dalje živi na visokoj nosim uprkos činjenici da je veliki dio očevog bogatstva potrošila.


– Fotografije ove kuće nikada nisam objavljivala, iz bezbjedonosnih razloga, jer je mama tu živela, pa sam se bojala – navela je ona na Fejsbuku, a priča se da je sav stilski namještaj prenijela iz vile sa Dedinja.


Osim toga, čini se da oj godinu ne mogu ništa, te je još uvijek zanosna dama koje i te kako vodi računa o svom izgledu.


Kuća na Dedinju otišla na doboš

Srpska Šeroun Stoun, kako su je prozvali mediji zbog veoma lijepog izgleda, svojevemeno je otkrila da je njeno impozantno zdanje na Dedinju projektovao svjetski poznati arhitekta, a njena želja je bila da odiše glamurom.


– Volim raskošnu i luksuznu kuću, to sam sebi i priuštila. Kuća prezentuje mene samu. Kako izgledam ja, tako mi izgleda i kuća – rekla je Vukica.


Međutim, u međuvremenu se Vukičina vila pojavila u oglasima gdje se iznajmljuje za 1.000 evra po danu. Osim toga, primjeti se da je broj vlasnika i njegovo ime drugačije, te se spekuliše da je prodala njen luksuzni dom. Takođe, enterijer je u potpunosti promenjen, te je sada kuća gotovo neprepoznatljiva.


U šoping sa debelim novčanikom

Ona je u intervjuima tvrdila da je od majke naslijedila ljepotu, a od oca novac. Kada je riječ o muškarcima, uijvek je govorila da “vrijede onoliko koliko novca imaju”. Luksuzna putovanja joj nisu strana, ekskluzivan nakit, skupojcena garderoba, skupa hrana, sve to odlikuje Vukičin život.


– Ja bez 30.000 evra ne idem u šoping. Kod mene samo bunda toliko košta. Mene niko nije vaspitavao tako, meni je otac govorio “gledaj, gledaj, ali nećeš kupiti”. Međutim, on je meni na kraju davao mnogo novca. Već sa 15 godina sam počela da kupujem brendirane stvari. Nikada me otac u tome nije ograničavao. Uglavnom kupujem u Milanu i Ženevi, nekada skoknem i do Pariza – rekla je jednom prilikom u emisiji dok je iz ormara pokazivala skupocjenu bundu od činčile.


Pohvalila sa da je od oca, kada je postala punoljetna, dobila gliser.

– Meni je otac za 18. rođendan kupio gliser. Sve sam to tražila, jer sam bila nezasita. Prvi automobil sam takođe tražila sa 18 godina i isključivo uvijek vozim najnoviji model “Mercedesa”. Ne bih mogla ničega da se odreknem u životu, jer volim da uživam u luksuzu – istakla je.


Naglaša da joj je svaki dan drugačiji, te da kao “odabrana klijentela” ima dosta privilegija.

– Često putujem. Svaki dan mi je drugačiji. Slobodno vrijeme volim da iskoristim za šoping, a zovu me i na modne revije kao što su brendovi “Dior”, “Gucci”... Odabrana sam klijentela i imam tu privilegiju – izjavila je jednom prilikom najbogatija Srpkinja, a onda se osvrnula na kuvanje i kućne poslove.


Uopšte ne voli da kuva, niti je zanimaju kućni poslovi.


– Ne volim da kuvam i imala sam sreću što nikada nisam morala da radim. I u Srbiji, ali i u Švajcarskoj imam žene koje rade u kući za mene. Možda bi neko iz ljubavi nešto skuvao, ali ja ipak ne. Rugala sam se onima koji kuvaju. Kupujem suknjice, haljinice i idem na odmor. Nikada nisam voljela da kuvam. Neke žene su prinuđene i ja to razumijem, ali ja ne – zaključila je Vukica.


Tragedije koje su je zauvijek promjenile

Prije tri godine preminuo joj je otac Mirko, koji je bio vrlo bogat čovjek i u Banatskom dvoru, gdje je i rođen, izgradio crkvu, školu, puteve itd. A nekoliko mjeseci prije toga je izgubila i majku. Vukica iz sebe nema nasljednika, ali je u jednom intervjuu istakla da je sama sebi dovoljna.

bottom of page