top of page

Još jedno lažno obećanje: Zarekao se da će završiti fakultet kada postane gradonačelnik

Nakon pauze od 2018. godine gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković danas je upisao treću godinu fakulteta na Ekonomskom fakultetu u Banjaluci. Njegova obavijest o tome nasmijala je javnost. Stanivukoviću očigledno nikada pažnje dovoljno. Nastavlja po dobrom starom običaju sa marketinškim trikovima, samo kako bi zamaglio stvarnost koja ovih dana i nije baš tako sjajna.






Da sa obećanjima kasni uveliko je jasno. Dok dođe na red sljedeće prethodno bude zaboravljeno i stavljeno po strani.


,,Upisao sam se na treću godinu Ekonomskog fakulteta nakon nekoliko godina pauze. Ovo je još jedno u nizu obećanja koje želim da ispunim, ali ovo ipak prvenstveno zbog sebe. Radujem se brojnim i velikim planovima za naš grad, a ova odluka će mi biti dodatna motivacija za sve buduće izazove", poručio je Stanivuković.


Dok je još bio kandidat PDP-a za gradonačelnika Banjaluke, Draško Stanivuković, izjavio je da ''posjeduje neformalno obrazovanje i da će fakultet završiti kada postane gradonačelnik'', a danas je još jednom dokazao da ono što obeća ne ispuni. Uveliko gazi drugu godinu mandata, a danas s indeksom u ruci upisuje treću godinu. I fotografija je zabilježena. Uz Stanivukovića je njegov fotograf koji ga prati i do fakultata i bilježi uspomene.


Kupljenjem jeftinih političkih poena na ovaj način, sigurno se neće riješiti svi infrastrukturalni i drugi nagomilani problemi u Banjaluci.

bottom of page