top of page

Još jedan posao za firmu Tekton od Stanivukovića; Tender za kićenje grada otvoren, a izvođač izabran

Na aktuelnom času Skupštine grada Banjaluka odbornica Narodnog fronta Dijana Ješić upitala je gradonačelnika koja firma radi kićenje grada s obzirom da je tender otvoren do 4. decembra 2023. godine, a vide se kamioni firme Tekton koja to obavlja.


"Primjetno je da kamioni firme "Tekton" kite grad, a da je raspisana Javna nabavka za kićenje grada za koju 4.12. 2023. u 12 časova ističe rok za dostavu tenderske dokumentacije, pa zato su zbunjeni oni koji bi trebalo da se prijave na ovu javnu nabavku. Vide da se grad kiti i pitaju da li uopšte postoji potreba da se prijavljuju i dostavljaju dokumentaciju", upitala je Ješićeva.


Na to je gradonačelnik Stanivuković odgovorio u svom stilu, bez konkretnih informacija i po principu ko mu odgovara taj će i raditi:


"Pa šta mi sad trebamo čekati da ne okitimo grad i problem je što firma neka druga kiti grad. To je firma koja radi za grad i to su korektne firme koje su radile i rade za grad", kratko je poručio Stanivuković bez da je dao odgovor Ješićevoj i firmama koje su se prijavile ili planiraju da se prijave na raspisan tender koji traje do 4. decembra,


Gradonačelniku nije strano da na ovakav način "završava" Javne nabavke, po principu ko će kome, ako ne svoj svome, pa je tako i ovaj put omiljena firma gradonačelnika upravo firma "Tekton" koja je radila i Sokolski dom, iako nije bila najpovoljniji ponuđač, a o čemu smo već pisali.


bottom of page