top of page

Jelena Trivić i Draško Stanivuković postaju politički rivali?


Sukob na relaciji Trivić i Stanivuković nakratko je utihnuo. Mnogi su ovu tišinu okarakterisali kao „zatišje pred buru“. Potpredsjednica PDP-a Jelena Trivić se ućutala ovih dana, a da li je to taktički ili je ostala razoružana postavlja se pitanje. Situaciju u PDP-u komentarisao je i Nebojša Vukanović koji je rekao kako Trivićeva nema nikakve šanse u PDP-u i da se treba kandidovati za gradonačelnika Banje Luke što bi značilo da ulazi u politički okršaj protiv bivšeg saborca Draška Stanivukovića.



Podsjećamo, potpredsjednica PDP-a Jelena Trivić gostujući u jednoj političkoj emisiji nedavno je jasno rekla kako nije u kontaktu sa liderom stranke Branislavom Borenovićem, a da sa predsjednikom Gradskog odbora PDP-a Draškom Stanivukovićem ne može sjediti u istoj prostoriji.


S obzirom da je Trivićeva svog bivšeg i najbližeg saradnika Stanivukovića nazvala izdajnikom, ističući kako ju je samo iskoristio i prevario zarad ličnih interesa, teško će u tom slučaju Trivićeva i Stanivuković nastaviti isti politički put.


Nebojša Vukanović je ostavio mogućnost Trivićevoj nakon sloma na izborima, ali i u vlastitoj stranci da pređe u listu Za pravdu i red.


Da li je ovo definitivni raspad „opasne trojke“? Vukanović i Trivić kao bliske partijske kolege bi mogle uskoro krenuti u politički obračun protiv Stanivukovića s obzirom da dijele isto mišljenje kada je on u pitanju.

bottom of page