top of page

Jelena Trivić - ne vodi računa o ličnoj higijeni, a vodila bi računa o Republici Srpskoj?!

(Ne)higijena Jelene Trivić, postala je glavna tema aktivista PDP-a. Zbunjeni činjenicom šta jedna politička ličnost može sebi da dozvoli, odlučili su da javno progovore o tome.

Nezadovoljni članovi PDP-a počeli su da iznose ,,prljav'' veš ove opozicione partije.


U ovom slučaju, epitet prljavo ima bukvalno značenje, a odnosi se na Jelenu Trivić, ženu, majku, Narodnog poslanika i kandidata za predsjednika Republike Srpske.


,,Radila sam kratko za PDP, obećavali su, ali ništa nisu ispunili. Ono što me najviše porazilo je Jelena Trivić. Žensko sam i znam kako treba da izgleda jedna uredna žena. Jelena je na slikanje dolazila sijeda, masne kose, s izrastom do pola glave. Zbijala je šale na svoj račun kako je zaboravila da se ofarba. Nakon deset dana ponovo je došla u još gorem izdanju, vidno zapuštena'', navodi izvor blizak PDP-u.


Podsjetimo, Jelena Trivić je obećala da će se odreći profesorske plate ukoliko uđe u Narodnu skupštinu, što nije učinila. Zajedno sa poslaničkom, mjesečna primanja Trivićeve kreću se oko 6 hiljada maraka.


,,Jelena ima ogromnu platu za naše prostore. Ne mogu da vjerujem da se ne vidi u ogledalu i ne sredi zube. Osim toga, mjesec dana hoda u teget hlačama i nekim štrokavim cipelama. Žena se ne presvlači i ima neki čudan miris. Ne kažem da s tom platom treba da nosi Guči, Pradu, maskaradu, ali treba da izgleda pristojno, čisto i uredno. Zgrožena sam šta jedna žena sebi može da dozvoli'', dodaje izvor blizak PDP-u.


,,Održavanje lične higijene prvenstveno pokazuje koliko brinemo o sebi i poštujemo sebe. Pozitivna slika o sebi je preduslov stvaranja pozitivne slike o drugima i brige za druge'', navode stručnjaci.


S obzirom da je Trivićevoj teško da se pobrine o ličnoj higijeni, pitamo se kako misli da vodi računa o Republici Srpskoj i srpskom narodu? Na isti način?!



bottom of page