top of page

Jelena Trivić iznosi neistine na tribinama

Jelena Trivić ne odustaje od širenja dezinformacija po tribinama koje oragnizuje u saradnji sa SDS-om. Trivićeva je preuzela tuđe uspjehe i zasluge u Kotor Varošu i predstavila ih kao PDP-ove u razvoju ove Opštine.


Naime, Jelena Trivić pojavila se po drugi put na tribini u Kotor Varošu sa Branislavom Borenovićem, što je rijetko viđen prizor u posljednje vrijeme.


Trivićeva tribine uglanom posjećuje u pratnji Mirka Šarovića, ali ne i ovaj put.


Draško Stanivuković se ponovo nije pojavio, što implicira da je tas ipak prevagnuo u korist Ivana Begića?!


Opozicija je počela da ponavlja već odrađene tribine samo u onim opštinama gdje mogu da skupe iole prihvatljiv broj ljudi i napune sale.


Tokom svog monologa u Kotor Varošu, Trivićeva je istakla da je ,,režim’’ ugrozio privredu ove opštine čiji je izvoz oslonjen većinski na Njemačku.


Ova informacija je netačna. Izvoz proizvoda odvija se na nivou Njemačke, Italije, Francuske, Austrije, Slovačke i zemalja Balkana.


Borenović je dodao da je ekspanzija razvoja ove opštine počela za vrijeme PDP-ovog načelnika Radenka Čupića.


Čupić je bio načelnik prije 12 godina, a fabrike koje posluju na području ove opštine i zapošljavaju i veliki broj Banjalučana rade već 20 godina.


Naime, uspješnost rada pohvalila je predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović, prije dvije godine, pri obilasku ovih preduzeća.


Za vrijeme pandemije korona virusa fabrike su imale velikih izazova.


Direktor jedne od fabrika i menadžer proizvodnje iz druge fabrike u više navrata zahvalili su se Institucijama Republike Srpske i predsjednici koji su im pružali nesebičnu pomoć.


Jednoj fabrici je Vlada Srpske ustupila čak 62 miliona maraka, dok od opštine nisu dobili ništa.


Kićenje tuđim perjem za opoziciju je postala glavna metoda za prikupljanje glasova. Pošto vlastitih uspjeha nemaju, počeli su da preuzimaju tuđe i da se hvale nipodaštavajući sav trud i rad političkih protivnika na najprljaviji način.

bottom of page