top of page

Jedini autobus koji će sutra ići gradom je onaj u kom će Stanivuković snimati reklamu (FOTO)

U Fejzbuk grupu koja je namijenjena studentima Mašinskog fakulteta objavljena je poruka da se snima reklama za Grad i da se traže studenti koji će se sutra provozati u autobusu s gradonačelnikom Draškom Stanivukovićem, a zatim da će druženje nastaviti u jednom kafiću.



„Ko želi nek se javi privatno. Ja ću vas proslijediti da vas neko iz grada kontaktira da objasni kad i šta“, podijelio je jedan student, a ostali su ostavljali šaljive komentare.


„Nisam produžio mjesečnu“, napisao je jedan od studenata.



Drugi kažu da su u nevjerici, jer su mislili da su Stanivukovićeve objave za društvene mreže svaki put bile stvarne, bez namještanja.


„Ja sam sve vrijeme mislio da on uzima random ljude za reklamu msm da nista nije namjesteno. Moj zivot vise nema smisla“, napisao je razočarano drugi student.


Mašinci su dobili i upute da izbjegavaju alkohol ukoliko budu učestvovali u snimanju reklame.




„Izbjegavajte alkohol, kad sam snimao jednu scenu za Malagurskog popio 6 točenih hahahhaha napio se“, napisao je onaj student koji je i podijelio objavu.


Student koji je podijelio poziv ostalima poznat je po tome da je blizak gradonačelniku Drašku Stanivukoviću.


Umjesto da se bave rješenjima za javni prevoz, zaposleni u Gradskoj upravi po nalogu gradonačelnika Draška Stanivukovića vrbuju omladinu ni više ni manje nego za potrebe snimanja reklame koja će donijeti prvom čovjeku Banjaluke nove lajkove i podršku mase kojom Stanivuković oduvijek manipuliše.

bottom of page