top of page

Izigrani građani: Stanivuković im uručio nevažeće vaučere za vodu FOTO/VIDEO


U Ulici Jovana Bijelića desio se pravi skandal, kako tvrde ogorčeni i izigrani mještani. Kako oni kažu, osim što su gradske vlasti uništile asfalt koji su svojim novcem obezbijedili u pomenutoj ulici, od strane gradonačelnika Draška Stanivukovića uručeni su im i nevažeći vaužeri za vodu.


Jedan od mještana gore pomenute ulice kaže kako su izigrani od strane Gradske uprave i banjalučkog Vodovoda. Jedno im je obećano, a umjesto realizacije uništeno i ono što su imali.


"Prije par mjeseci iz Gradske uprave su došli, isjekli ulicu i rekli su nam da dolazi nova voda. Prokopali su ovdje, stavili neku cijev. Naš gradonačelnik je došao ovdje, uslikao se i podijelio neke vaučere. Te vaučere koje smo dobili za besplatne priključke za vodu mi danas ne znamo gdje da upotrijebimo. Prije koji dan su nam došli iz Vodovoda i rekli da šahtovi koje mi imamo ne podliježu novim pravilima Vodovoda i Draška Stanivukovića", navodi mještanin ove ulice Slavko S.


Iz Vodovoda su mještanima kazali da je uslov za priključenje na novu mrežu bager, koji će poslati Grad, a koji mora posjedovati licencu, te vodoinstalaterska firma, koju će poslati Grad i koja će takođe imati licencu.


Da život i realnost nisu društvene mreže i ono što se na njima plasira dokaz je i priča iz Ulice Jovana Bijelića. Šta će se desiti i da li će gradske vlasti ispraviti grešku, ostaje da vidimo.


"Pod hitno tražimo odgovore od gradonačelnika, zašto je ovo ovako" kazao je Slavko S.Comentarios


bottom of page