top of page

Iza Eko Toplane ostaju uništeni trotoari i haos; Gradsku upravu briga za probleme mještana Lazareva

Mukama mještana Lazereva ne vidi se kraj. Nakon što su se obradovali novom toplovodu čiji izvođač je Eko Toplana oduševljenje je brzo nestalo. Nered i haos ostao je za njima, ali i uništeni trotoari koje očigledno niko ne planira sanirati.
U Ulici Prote Nikole Kostića u Lazarevu Eko toplana je izvodila radove na toplovodnom sistemu, ali očigledno bez sinhronizacije sa Gradskom upravom i Odsjekom za saobraćaj. Kako su nam rekli u ovom naselju uništene trotoare niko ne planira sanirati.


"Iz dosadašnje prakse smo vidjeli da Gradsku upravu baš i ne zanima naše naselje, ali kada smo vidjeli da će se sanirati toplovodne cijevi pomislili smo da su se i nas konačno sjetili. Ipak, uništeni trotoari i raskrsnica opet su uništili naše nade", kažu mještani Lazareva.


Oni dodaju da su do sada vidjeli jesu zapušteni putevi, rupe koje niko ne krpi, ali sada imaju priliku da vide i uništavanje onogo što je bilo dobro, a što je slučaj s trotoarom na ovoj lokaciji.


"Trotoar ostavljen u ovakvom stanju predstavlja opasnost po stanare koji tu žive jer su primorani da hodaju sredinom ulice. Zašto gradonačelnik ne dođe kod nas, pa da mu pokažemo kakav nered ostaje iza njihovih radova?", pitaju se mještani Lazareva.


bottom of page