top of page

Iz auta direkt' u šaht!

Na parkingu ispred banjalučkog ,,Vodovoda'' zjapi otvoren šaht, što ugrožava bezbjednost građana. Izlaskom iz vozila građani rizikuju da upadnu u šaht, u smeće ili da se porežu na razbijeno staklo.

Fotografija stiže na adresu našeg portala od zaprepaštene sugrađanke.


,,Krenula sam u Moj Market kod Vodovoda, uredno sam se parkirala, otvorila vrata i vidjela ovo. Otvoren šaht! Šta da je bio mrak, da sam izašla, provrtila se tamo-'vamo, upala bi unutra, slomila bih se živa. Zavirila sam da vidim o čemu se radi, duboko je to, a smeća unutra i okolo, tovar! Sve same pivske boce, maramice, papiri, kese i porazbijano staklo. Zar niko ne vodi računa o ovome? Kakav je ovo način? Tu je jedno banjalučko preduzeće od značaja, pa bar oni da reaguju i zatvore ovo. Boli ih briga. Dok primaju plate i ne rade ništa, dobro im je. To što mi rizikujemo hirurgiju, nikome ništa'', piše izrevoltirana sugrađanka.


Evidentan je veliki broj građana koji se sve više žale na komunalne probleme, koji iz dana u dan samo bujaju, dok nadležni ne reaguju.


Postavlja se pitanje, da li Vodovod ovim otvorenim šahtom nešto simbolično poručuje građanima?!


Poučeni iskustvom gradonačelnika Draška Stanivukovića, koji je sklon slanju simboličnih poruka, i Vodovod je izgleda krenuo istim putem.

bottom of page