top of page

Igra, ljubav, zajedništvo; Priča o ekipi koja nosi ime Vlade Đajića

U okviru sportske zajednice koja se bavi malim fudbalom, pojedinci često ističu svoju strast i predanost sportu, a jedna posebna ekipa "Prijatelji dr Vlade Đajića" je privukla pažnju javnosti svojom izuzetnom posvećenošću i profesionalnošću. Direktor UKC-a Vlado Đajić podijelio je na svom fejsbuk profilu utiske nakon susreta sa ovim momcima i istakao njihovu izvanrednu igru i duh zajedništva."Danas sam imao priliku da ugostim i popričam sa sjajnim momcima koji su u više navrata igrali turnire u malom fudbalu za ekipu "Prijatelji dr Vlade Đajića". Iako su prije svega dobri ljudi, profesionalci i žive od igranja fudbala, kod njih me je impresioniralo i to što me ni u jednom trenutku nisu pitali da li će im biti plaćeno ovo za šta igraju", naveo je Đajić.


Ekipa je svojom strašću prema fudbalu obišla polovinu Republike Srpske, učestvujući na brojnim turnirima i takmičenjima. Njihova neiscrpna energija i borbenost na terenu osvajaju srca publike, a njihova posvećenost svojoj igri je očigledna.


"Svaki turnir za njih je prilika da pruže svoj maksimum", dodao je Đajić, zahvaljujući im što donose toliko pozitivne energije na sportske terene.bottom of page