I ove sedmice "otvorena vrata" za vakcinisanje


Građani Banjaluke i ove sedmice moći će da se vakcinišu protiv virusa korona na punktu za vakcinaciju u novoizgrađenom objektu mjesne zajednice u naselju Petrićevac.Iz Doma zdravlja navode da će danas od 9.30 do 16.00 časova biti dostupne prve doze vakcina Sputnik i Astra Zeneka.


Sutra od 9.30 do 16.00 časova na raspolagašnju će biti prva doza Sinofarma, a u subotu, 6. novembra, od 9.30 do 15.00 časova prve doze vakcina Sputnik i Astra Zeneka.


U četvrtak i petak, 4. i 5. novembra, vršiće se revakcinacija, a građani će telefonom biti obaviješteni o terminu.


- Molimo sugrađane da poštuju epidemiološke mjere kako bi se izbjegle eventualne gužve i bespotrebno zadržavanje na punktu za vakcinaciju u novoizgrađenom objektu mjesne zajednice u naselju Petrićevac, a sve s ciljem što bržeg i efikasnijeg sprovođenja procesa vakcinacije - naveli su iz banjalučkog Doma zdravlja.


Iz ove zdravstvene ustanove napominju da se vakcinacija protiv kovida 19 danas može obaviti u ambulantama Vrbanja, Zalužani, Mišin Han i Lazarevo.


Sutra će se vakcinacija obavljati u ambulantama porodične medicine u naselju Srpske Toplice, Karanovac, Krupa na Vrbasu, Bočac i Obilićevo, a u četvrtak, 4. novembra, u ambulantama Kola, Agino Selo, Poliklinika i Goleši.


Vakcinacija će u petak, 5. novembra biti organizovana u ambulanti porodične medicine Borkovići, Bronzani Majdan, Stričići i u naselju Borik.