top of page

Humanitarni koncert za djecu sa Kosova i Metohije u Banskom dvoru: Vlado Đajić uplatio prvu donaciju

Odbor za pomoć Kosovu i Metohiji i Udruženje mladih "Beli Anđeo" iz Banjaluke organizuje Vaskršnji humanitarni koncert 13. aprila u Banskom Dvoru u Banjaluci sa početkom u 20 časova koji će biti posvećen humanosti i protkan kosovskim pjesmama prilagođenim velikom četvrtku i Vaskršnjem postu.



Nastupaju pjevačke grupe "Kamničeki biseri" iz Kosovske Kamenice i pjevačka grupa mladih "Beli Anđeo" iz Banjaluke.


- Biće to veče posvećeno humanosti za djecu i mlade sa poteškoćama u razvoju na Kosovu i Metohiji korisnicima Dnevnog centra "Podrži me-9.januar" u Kosovskoj Mitrovici za koje smo izgradili velepni centar od 714 m2 i sad ga opremamo zahvaljujući humanosti Republike Srpske - saopšteno je iz Odbora za pomoć Kosmetu.


Ovo je prvi zajednički koncert dve pjevačke grupe sa Kosova i Metohije i Republike Srpske koji pokazuje koliko su snažne veze Srpske i Kosmeta.


Prvu donaciju uplatio je direktor Univerzitetskog kliničkog centra Republike Srpske Vlado Đajić, napominju iz Odbora koji organizuje koncert zajedno sa Udruženjem mladih "Beli anđeo" iz Banjaluke.



Iz Odbora su pozvali sve humane ljude da dođu na ovaj poseban Vaskršnji humanitarni koncert koji će biti veče posvećeno kosovskim pjesmama u Banjaluci


Dolazak su najavili i potvrdili mnogi zvaničnici i javne ličnosti Banjaluke i Republike Srpske.


Sva prikupljena sredstva na koncertu ili putem žiro računa Odbora 5551000034196445 biće usmjeren ovoj kategoriji djece i mladih koje život ne miluje.

bottom of page