top of page

Hiljade bijesnih građana pred Gradskom upravom: Stanivukoviću, vrijeme je da odeš!

Sedam hiljada bijesnih građana okupilo se danas ispred Gradske uprave kako bi glasno izrazili svoj nezadovoljstvo zbog nelegalnog poskupljenja parkinga, noseći transparente s porukama "Stop samovolji Stanivukovića" , "Grad nije vaše igralište", "Potrošio si milijardu maraka, imamo prljav i nesređen grad"...Predsjednik GrO SNSD Banjaluka, Vlado Đajić, stao je pred okupljene i oštro poručio:


"Banjaluka se probudila. Eskperiment Draška Stanivukovića je propao. Ljudi su shvatili da oni ne mogu zadovoljiti potrebe pojedinca. Ne znaju šta je potrebno jednoj ulici, kvartu ili gradu. Ne znaju šta je potrebno Republici Srpskoj. Banjaluku ne može voditi šaka neobrazovanih ljudi. Ima li u njegovom okruženju ijedan obrazovan čovjek?"Kritike na račun Stanivukovića nisu prestale.


"Stanivuković je potrošio milijardu, a nijedan gradonačelnik u okruženju nije potrošio ni približno toliko, a grad je i dalje u haosu. Putevi su propali, trava nije pokošena. Samo su za pješački prelaz blizu gradske uprave dali 240.000 KM, iako takav prelaz košta 30 do 50 hiljada KM", dodao je Đajić.Dok su se građani okupili noseći raznobojne transparente, poruke nezadovoljstva jasno su stajale u blizini Gradske uprave. Glasno su govorili kako Stanivuković vodi grad u propast.

bottom of page