top of page

Havarija u Karađorđevoj ulici na Laušu: Raskopan trotoar, majstora ni na vidiku (FOTO)

U banjalučkom naselju Lauš u Karađorđevoj ulici ista slika već unazad nekoliko mjeseci: rupe, odvaljene ploče i oštećenja na trotoaru. Započeti su radovi, ali su ubrzo prekinuti. Građani tuže Grad ovih dana jer su trotoari prepuni rupa i ugrožavaju bezbjednost prolaznika. Zahtijevaju da se opasne rupe obilježe i saniraju u najkraćem roku.


„Pogledajte šta rade po Karađorđevoj. Trotoar je razrovan već nekoliko mjeseci unazad, nadležni bez reakcije. Prostor nije obilježen trakama upozorenja. Vidite samo cijevi koje vire. Na par mjesta sam vidjela da piše PTT kabl. Ovaj nered su nama ostavili. Možete misliti. Samo četvrtinu jedne strane ulice su završili. Ni za ovo kopanje po ulici nema nikakve obavijesti na sajtu grada“, kaže razočarano mještanka naselja Lauš koja je fotografije poslala na adresu našeg portala.


Sudeći prema trenutnoj situaciji, Karađorđeva ulica neće zablistati uskoro punim sjajem. Sada već predstavlja ruglo, ali izaziva i strah građanima koji ovuda prolaze naročito u večernjim satima. Kažu, već duže vrijeme je svjesno zaobilaze u širokom luku.







bottom of page