top of page

Hapšenja prema sudskim potjernicama

Banjalučka policija uhapsila je dvije osobe, iz Banjaluke i Modriče, za kojima su raspisane sudske potjernice, a radi i na rasvjetljavanju krivičnog djela ugrožavanje bezbjednosti nakon objava napisanih na društevnoj mreži Tviter.


foto: ATV


M.Š. iz Banjaluke za kojim je raspisana centralna potjernica Osnovnog suda Banjaluka uhapšen je juče zbog krivičnog djela krađa, saopšteno je iz banjalučke Policijske uprave.


Ovo lice predato je u Okružni centar Sudske policije Banjaluka.


Policija je uhapsila i predala banjalučkom Okružnom centru Sudske policije i lice iz Modriče čiji su inicijali M.F, za kojim je raspisana centralna potjernica modričkog Osnovnog suda.


Iz Policijske uprave Banjaluka navode da preduzimaju neophodne mjere i radnje kako bi rasvijetlili krivično djelo ugrožavanje sigurnosti, nakon što je juče jedno lice prijavilo da su nepoznata lica u utorak, 10. januara, na "Tviteru" napisala dvije objave, čiji je sadržaj kod njega izazvao strah i ugroženost.


U policijskom saopštenju navode da su izvršili kriminalističku obradu lica iz Banjaluke čiji su inicijali O.T. osumnjičeno da je 31. decembra 2022. godine u 17.00 časova napalo i nanijelo tjelesne povrede drugom licu, te mu oduzelo torbicu, nakon čega se udaljilo u nepoznatom pravcu.


O ovim događajima obaviješten je banjalučki dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva.

Comments


bottom of page