top of page

HAOS u gradu: Građani više nego bijesni (FOTO)

Svakodnevno na adresu našeg portala pristižu raznorazne prijave koje svjedoče da je u Banjaluci katastrofalno stanje. Pored smeća i problema s vodosnabdijevanjem, sve su učestalije prijave i na nemarnost i nerad radnika iz preduzeća "Vodovod".Građani se nadaju da će bar na ovaj način natjerati nadležne da rade posao, jer se na njihove pozive ne javljaju.


"Želio bih da prijavim jedan problem. U Ulici Zdravka Dejanovića na broju 59A, curi voda iz šahte", stoji u poruci našeg čitatelja.


Tvrdi da voda curi skoro šest mjeseci, a ljudi su prijavljivali kvar nebrojano puta.


Nadležni su poslali radnike prvi put prošli mjesec da vide u čemu je kvar. Kada su se "dovukli" pogledali su i ubrzo otišli, da bi prije par dana ponovo došli. Nažalost, ništa uradili nisu. Dva puta su dolazili, po kratkom postupku ispumpali vodu i samo produžili dalje."Strašno. Ponestalo je snage da se borimo s njima, da molimo mjesecima da saniraju kvar. Nije ovakvo stanje samo kod nas u naselju, čitam da su nemarni i da posao ne završavaju ni u drugim naseljima. Uprava preduzeća treba da bude smijenjena", stoji u poruci.


bottom of page