top of page

Gutra sa trobojkom i srpska šajkača: Navijačice iz Srbije u koje gleda cijeli stadion u Kataru

Srpske navijačice su se za utakmicu Srbija-Kamerun opremile specijalnim rekvizitima i privukle sve poglede.Fudbalska reprezentacija Srbije danas protiv Kameruna igra izuzetno važan meč u borbi za osminu finala Mundijala u Kataru, a na tribinama stadiona “AL Džanub” prisutan je veliki broj srpskih navijača i navijačica.


Iako su navijači afričke selekcije Kameruna na tribine donijeli prelijep kolorit i dali svoj prepoznatljiv šmek atmosferi na tribinama, naši navijači su ipak brojniji na stadionu, a ženski dio publike iz Srbije je privukao najviše pogleda.


Najtraženiji navijački rekviziti


Najprimjećenije bile su one koje su na glavi nosile zanimljive rekvizite, šajkaču i gutru. I dok nam je ovaj prvi dobro poznat, gutra sa trobojkom je novitet koji je tokom svjetskog prvenstva u Kataru postao veoma popularan među našim navijačima.


Ovaj detalj, prepoznatljiv u Kataru i azijskim zemljama je postao dostupan za kupovinu putem sajta “Amazon”, a odlikuju ga navijačke boje naše reprezentacije, kao i sam naziv koji je vidno ispisan.


Foto: Amazon.ae


Ukoliko odlučite da je naručite preko Amazona, moraćete da izdvojite oko 40 evra za ovaj efektan navijački detalj.

bottom of page