top of page

GrO SP Banjaluka: Akvana važnija od Futura 2

Postupci Draška Stanivukovića kojima pokušava da omalovaži i degradira funkciju predsjednika Skupštine Grada su ništa više nego vandalski performans.Očigledno je ni da mu kreiranje sadržaja za društvene mreže i medije ne pomaže da prikrije ono što je očigledno, a to je da nema podršku za teatar u prostorijama Gradske uprave.


Protiv čega protestuje neko ko je vlast? Da li gradonačelnik protestuje zbog, kako tvrdi, nečijeg nerada, ili pokušava da prikrije da je povukao žalbu u momentu kada se vršila uknjižba sa Grada na JP Akvana, čime se otvorila mogućnost da se povjerioci upišu na zemljište?


Da li je protest protiv činjenice da restoran koji posluje u sklopu JP Akvana vrši ketering i opslužuje okupljanja po dvorištima Draška Stanivukovića i aktivista PDP-a?


Nedopustivo je da gradonačelnik najvećeg grada, kulturnog i administrativnog centra Republike Srpske, pa makar to bio i Draško Stanivuković, obija kancelarije, vrši mobing nad zaposlenima, prijeti, vrijeđa ucjenjuje i uslovljava!


Postaje i više nego očigledno da njemu ne ide u prilog ozbiljan rad, nego anarhija u kojoj pokušava da zamuti vodu u Akvani, da ona ispari, a da na tom prostoru nastane, kako je on popularno nazivao, Futur 2, megalomanski projekat veličine 60.000 m2 ili pola milijarde maraka vrijedan stambeni prostor.


Gradski odbor Socijalističke partije Banjaluka insistira da se utvrde sve činjenice i da istina izađe na vidjelo.


Nećemo dozvoliti otuđenje javne imovine niti uništenje jedinog javnog bazena otvorenog tipa u našem gradu!


Zato, uprkos svemu, pozivamo gradonačelnika da se urazumi, da shvati da Gradska uprava i Skupština nisu njegovo privatno preduzeće i da dozvoli nesmetan rad zakonodavnog tijela, u interesu svih građana našeg grada.

bottom of page