top of page

GrO SNSD: Stanivuković zastrašuje građane na štandovima; Smiješan je video koji promoviše (VIDEO)

Zainteresovanost za potpisivanje peticije za opoziv aktuelnog gradonačelnika Draška Stanivukovića veća je nego očekivana, jer su se prikupljanju potpisa priključila i Udruženja građana i pojedinci, navode iz GrO SNSD-a Banja Luka. Kako iz pomenute stranke navode svi prikupljeni potpisi biće detaljno provjereni kako bi se utvrdila njihova autentičnost.U pokušaju da diskredituje i ismije akciju prikupljanja potpisa za opoziv, gradonačelnik Draško Stanivuković putem društvenih mreža pokušao je omalovažiti jačinu i odziv vidno nezadovoljnih građana, a na šta su odgovorili iz GrO SNSD-a Banja Luka.


Saopštenje prenosimo u cijelosti:


"Banjaluka se probudila! Zainteresovanost za potpisivanje peticije za opoziv Draška Stanivukovića čak je i veća nego što smo očekivali.


Gradski odbor SNSD-a Banjaluka i zvanične štandove SNSD-a na kojima građani mogu da se potpišu svakodnevno posjeti veliki broj građana.

Posebno nas raduje saznanje da se prikupljanju potpisa priključio i veliki broj Udruženja građana i pojedinaca.


Svi potpisi koje građani i udruženja prikupe mogu dostaviti u Gradski odbor SNSD-a Banjaluka, a mi ćemo izvršiti detaljnu provjeru kako bismo bili uvjereni da su potpisi autentični i tako pred sobom imali pravu sliku trenutnog stanja i raspoloženja u Banjaluci.


Velike zainteresovanosti očigledno se uplašio gradonačelnik pa je krenuo u grčevitu borbu kako ne bi došlo do opoziva.


Štandovi za potpisivanje peticije za opoziv gradonačelnika i ljudi koji tamo rade svakodnevno su izloženi uznemiravanju i zastrašivanju od strane gradonačelnikove komunalne policije.


Podsjećamo da smo, uz pomoć savjesnih građana, sve svoje zvanične štandove postavili isključivo na privatne posjede.


“Samouvjereni" Draško Stanivuković, isti onaj koji je i sam pozivao na opoziv, sada je očigledno spreman na sve da do opoziva ne dođe.


Zanimljiv je, pa čak i smiješan, video koji gradonačelnik promoviše.


Sigurni smo da ne postoji Banjalučanin koji ne prepoznaje Stanivukovićeve stalne i jedine statiste koji ovih dana bezuspješno i nespretno pokušavaju da umanje značaj peticije. Jasno je i da su Stanivukovićeve drugare prepoznale i zaposlene na štandu jednog od brojnih udruženja koja prikupljaju peticiju te ih pustile da završe svoju igru što se može vidjeti i u videu koje je objavilo Udruženje.


Peticiju su, i to u Gradskom odboru, uz ličnu kartu, potpisali i neki drugi članovi PDP-a pa bi gradonačelniku bilo bolje da se ozbiljno pozabavi svojim redovima", navode iz GrO SNSD-a Banja Luka.


Kako su odreagovali iz Udruženja građana "Dobrnja" pogledajte na videu:


bottom of page