top of page

GrO SNSD: Podrška i učešće u kriminalu ne smiju biti opcija SNSD-u, zbog pojedinih odbornika građani i predsjednici mjesnih zajednica nezadovoljni

Gradski odbor SNSD-a oglasio se na društvenim mrežama zbog jučerašnje sjednice i spekulacija oko odluke pojedinih odbornika da podrže, kako navode, 'kriminal Draška Stanivukovića'. Iz ove stranke su poručili da su primili ogroman broj poziva nezadovoljnih građana i predsjednika mjesnih zajednica, te da će nepoštivanje stranačke discipline biti tema narednog zasjedanja Gradskog odbora.


Saopštenje prenosimo u cjelosti:


"Nakon spekulacija da će pojedini odbornici SNSD-a u Skupštini grada Banjaluka dati podršku kriminalu Draška Stanivukovića uslijedili su brojni pozivi nezadovoljnih predsjednika Mjesnih odbora SNSD-a u Banjaluci i građana upućenih rukovodstvu Gradskog odbora.


S obzirom na to da su nam potrebe i želje našeg članstva i građana Banjaluke uvijek prioritet, ovom prilikom pozivamo njihove predstavnike Skupštini grada, odbornike da obavljaju svoju dužnost poštujući upravo građane koji su ih izabrali.


Podrška i učešće u kriminalu ne smiju biti opcija SNSD-u, a nepoštovanje stranačke discipline svakako će biti tema narednog zasjedanja Gradskog odbora", navode iz GrO SNSD-a Banjaluka.

bottom of page