top of page

GrO SNSD Banjaluka: "Vječitom studentu" neko da javi da je ubjedljivi gubitnik izbora

Gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković bez imalo dostojanstva danas je na opšte čuđenje javnosti sebe proglasio pobjednikom proteklih izbora.Neko da mu javi da je ubjedljivi gubitnik Opštih izbora 2022. godine – objavljeno je na Fejsbuk profilu SNSD Banjaluka.


Poručuju da znaju da “vječitom studentu Ekonomskog fakulteta brojevi nisu jača strana, ali postavlja se pitanje da li od prekomjernog broja zaposlenih savjetnika gradonačelnika Banjaluke niko nije umio ili smio da prvog čovjeka Grada uputi u brojke na proteklim izborima?”


Navode da je partija iz koje Stanivuković dolazi ubjedljivo izgubila na nivou Republike Srpske, a takođe je izgubila i u Banjaluci.– Građani su dali duplo više glasova listi SNSD od liste PDP) za Parlamentarnu skupštinu u izbornoj jedinici 1 i značajan broj glasova više listi za Narodnu skupštinu. Ako bi se malo ‘poigrali’ statistikom, koja je, kako vidimo, Stanivukoviću slabija strana, dolazimo do toga da je SNSD lista za Narodnu skupštinu Republike Srpske i Parlamentarnu skupštinu BiH osvojila više nego SDS, PDP i lista Nebojše Vukanovića zajedno. Stanivuković lično je dupli gubitnik. Izgubio je i u Banjaluci uništivši grad koji bi trebalo da vodi – poručeno je iz SNSD Banjaluka.

Comments


bottom of page