top of page

GrO SNSD Banjaluka: Nadležne institucije hitno da reaguju zbog Hadžifejzovića

Gradski odbor SNSD-a Banjaluka pozvao je večeras sve nadležne institucije da hitno reaguju nakon što je vlasnik i direktor Fejs televizije Senad Hadžifejzović tokom razgovora sa gostom u emisiji upitao da li srpskog člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika treba ubiti.“Ukoliko izostane adekvatna reakcija, ući ćemo u još turbulentnija vremena u kojima će biti prihvatljivo pozivati na ubistvo i linč demokratski izabranih političara”, upozorili su iz banjalučkog odbora SNSD-a.


U saopštenju se ističe da je nezapamćeno u demokratskim društvima da jedan novinar, zbog izbornog rezultata i narodne volje, poziva na ubistvo predsjednika.


Iz Gradskog odbora SNSD-a Banjaluka pozvali su i predstavnike opozicije da osude nastup Senada Hadžifejzovića “jer gostujući u njegovim emisijama takvim izjavama daju podršku i dio su radikalne antidemokratske priče”.


“Ne damo Srpsku, ne damo svoje institucije i njene predstavnike. Ne damo da se strahom i radikalizmom prekraja narodna volja. Milorad Dodik uživa podršku građana Republike Srpske sviđalo se to pojedincima ili ne”, poručili su iz banjalučkog SNSD-a.


Vlasnik i direktor sarajevske Fejs televizije Senad Hadžifejzović je, tokom razgovora sa gostom u emisiji Dušanom Janjićem o tome šta da se radi sa srpskim članom Predsjedništva BiH Miloradom Dodikom, upitao da li je rješenje da se “smijeni, smiri, ubije.

bottom of page