top of page

GrO SNSD Banja Luka: Jedino obećanje koje je ispunio Stanivuković - "Zaista više ništa nije isto, plate su nekada bile redovne, a sada nisu!"

Draško Stanivuković, aktuelni gradonačelnik Banjaluke održao je samo jedno od stotinu neispunjenih obećanja, a to je da u Banjaluci ništa više neće biti isto i zaista je tako. Građani su izašli iz stare i ušli u novu godinu s gomilom neizmirenih obaveza prema njima od strane gradonačelnika Stanivukovića.Prvi dani 2024. godine prošli su u protestu, teškim riječima izrečenim na njegov račun, poput one: "Lažeš gradonačelniče", koju mu je danas ispred Gradske uprave uputila jedna majka bolesnog djeteta.


Podsjećanja radi, gradonačelnik Stanvuković je nenamjenski potrošio novac namijenjen socijalnim kategorijama radnicima Doma zdravlja, nije isplatio izglasani podsticaj poljoprivrednicima, kao i naknade članovima Savjeta mjesnih zajednica, a sve navedeno je usvojeno od strane Skupštine Grada.


Danas sve gore navedene grupe građana nezadovoljno kucaju na vrata Gradske uprave tražeći svoja prava i novac, a gradonačelnik po dobrom starom običaju krivi skupštinsku većinu predvođenu SNSD-om, a na šta su mu iz banjalučkog SNSD-a odgovorili.


"Ovo je sve što trebate znati o vlasti Draška Stanivukovića! Velika obećanja dovela su do velikog kraha! Zaista više ništa nije isto, plate su nekada bile redovne, a sada nisu!" poručuju iz pomenute stranke.
Milorad Dodik, koji je i lider SNSD-a, reagovao je na društvenim mrežama na izjavu PDP-ovog Nebojše Drinića koji je optužio predsjednika Skupštine grada Banjaluka Ljubu Ninkovića i predsjednika banjalučkog Gradskog odbora SNSD-a Vladu Đajića da "ostavljaju ljude bez plate pred Božić".


"Kad već /poslanik PDP-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske Nebojša/ Drinić pita s čim ćemo izaći pred narod, poručujem da ćemo s njim izaći pred narod", rekao je danas predsjednik Republike Srpske Milorad.bottom of page