top of page

Grmuša napustio politiku PDP-a

Odbornik u Skupštini Grada Banja Luka i kandidat na listi PDP-a za Narodnu skupštinu Republike Srpske, Milko Grmuša svoj politički put nastavlja bez Draška Stanivukovića i ekipe iz PDP-a.U jeku političke kampanje nekada najglasniji u PDP-u, Milko Grmuša je odlučio raditi sam, bez nekada najbližih saradnika.


Postavlja se pitanje da li su na Grmušinu odluku uticali sukobi i sabotaže od strane Stanivukovića s obzirom da je na tik pred izbore odlučio djelovai bez njega.


Grmuša će 28.9.2022. održati svoju prvu samostalnu tribinu uz pomoć prijatelja koji podržavaju njegove stavove, a po svemu sudeći, Grmuša ima i novi slogan kojim će se voditi do kraja kampanje, a koji glasi "Radimo zajedno!"Ukoliko obratite pažnju na Grmušin plakat, možete vidjeti da se logo PDP-a i ne uočava, već je stavljen na samo dno, ispod teksta.


Podsjećamo, Grmuša je 2021. godine dao ostavku na mjesto generalnog sekretara u ovoj stranci čime je još tada pokazao da nije saglasan sa stavovima strane, a ovim podezom tik pred nadolazeće izbore jasno je pokazao da nastavlja sam.


Ko će ostati i šta će se dogoditi sa jednom od najintrigantnijih listi, oko čijeg formiranja se digla ozbiljna prašina u PDP-u, ostaje da vidimo.

bottom of page