top of page

Grbić: "100 kuća bez vode već 15 dana"

Na 16. redovnoj sjednici Skupštine Grada odbornik SNSD-a Nenad Grbić pitao je nadležne zašto mještani u banjalučkom naselju Rekavice 1 već 15 dana nemaju vodu.
"Imali smo sastanak 3. jula ovdje u Gradskoj upravi, 4. je došla voda privremeno da bi nakon toga nestala. Ljudi i dalje nemaju vodu. Komunalna policija je nekoliko puta dolazila, izađu na teren i nešto govore ljudima, a vode nigdje. Svaki dan Komunalna policija dođe ujutro i naveče. Ima li vode? Nema i ništa, sve na tome ostane", kazao je Grbić.


Mještani Čavića, Mišića, Matijaševića i Dragičevića vodu nemaju već dvije sedmice kako navodi odbornik SNSD-a.


Stanivuković je rekao kako će mještani morati sačekati avgust kako bi se problem riješio. Dok nadležni analiziraju, mještani su primorani da u najtoplijem dijelu godine budu strpljivi.


Na sjednici Skupštine Grada i odbornik SDS-a Aleksandar Petković pitao je nadležne zašto građani u banjalučkom naselju Paprikovac udaljeni svega 2,5 km od centra Grada i dalje nemaju vodu.


"Potrebno je izgraditi vodotoranj jer se radi o visinskoj zoni, a za šta trenutno Grad nema sredstava", rekao je Stanivuković.

bottom of page