top of page

Građani ogorčeni - Ulice devastirane, nadležnih ni na vidiku


Stanari u Ulici Milana Karanovića 21A bezuspješno su se obraćali Komunalnoj policiji i Gradskoj upravi u cilju rješavanja infrastrukturnih problema. Naime, u pomenutoj ulici je neophodna hitna rekonstrukcija saobraćajnice koja se dodatno oštetila prilikom popravke toplovodne mreže.



„Ostale su oštre ivice isječenog asfalta što dovodi do oštećenja točkova na motornim vozilima i ugrožava bezbjednost saobraćaja. Postavljam pitanje ko je odgovoran i ko je primio radove i stavio svoj potpis o tehničkoj ispravnosti“, stoji u poruci koju nam je proslijedio čitalac.


"Trotoar oronuo, asfalt dotrajao i još ostavljene rupe na sred ceste... Da li iko razmišlja da neko tu nogu može polomiti? Svaki dan točkovi nečijih vozila upadaju, a ne daj bože dijete nečije da upadne i povrijedi se. I ovo je Banjaluka koju nam je gradonačelnik obećao. Sramota", poručuje jedan od stanara u ovoj ulici.


Takođe u istoj ulici ispred "Mog marketa" i benzinske pumpe "Super petrol" postoji i problem odvoda oborinskih voda koje se zadržavaju na putu i koji je istican više puta kao infrastrukturni problem putem Savjeta MZ Borik 1, ali bez uspjeha, kako navode ogorčeni građani.


bottom of page