top of page

Gradski odbor SNSD-a priprema MAGIČNU proslavu: 17. decembra paketići i bogat program za mališane

U Gradskom odboru SNSD-a Banjaluka uvijek vlada živahna atmosfera, a trenutno se aktivno pripremaju za posebnu prazničnu proslavu namijenjenu najmlađim sugrađanima.Tradicionalno, 17. decembra, u Multimedijalnoj sali u krugu Čajaveca, očekuje se vesela atmosfera, darivanje paketića te bogat program koji će upotpuniti praznično raspoloženje.

 Iz GrO SNSD-a Banjaluka pozivaju sve sugrađane da se pridruže i zajedno proslave praznike te stvore nezaboravne trenutke za najmlađe. U skladu s tim, pripremljen je bogat program koji će uključivati prisustvo čak 5 Deda Mrazova, 5 fotografa, maskote te veselog animatora Fazonka. Poseban dodatak događaju biće i nastup dječijeg hora "Vrapčići".

 

"U GrO SNSD-a Banjaluka uvijek je uzbudljivo. S radošću marljivo pripremamo predivne paketiće za naše najmlađe sugrađane! Njihovi osmijesi su naša sreća", saopštili su iz Gradskog odbora SNSD-a.

 Predsjednik Gradskog odbora, prof. dr Vlado Đajić, zajedno s predsjednikom Skupštine, Ljubom Ninkovićem, i šefom Kluba odbornika SNSD-a, Dragoslavom Topićem, posvećeno su pakovali poklone za najmlađe. Fotografije objavljene na stranici stranke jasno pokazuju izuzetno pozitivnu atmosferu u Gradskom odboru i spremnost svih za nezaboravnu proslavu.


 


Naglasili su da će se paketići dijeliti u dva termina u17:00 i 19:30 časova!

Comments


bottom of page