top of page

Gradski odbor SNSD-a organizovao “Tucijadu”: Pobjednik Marko Ribić iz Banjaluke

Marko Ribić iz Banjaluke ovogodišnji je pobjednik tradicionalne manifestacije u odabiru najjačeg vaskršnjeg jajeta “Tucijada” koju organizuje Gradski odbor SNSD-a kojem je pripala nagrada u iznosu od 1.000 KM.“Nisam imao nekakav poseban princip prilikom odabrira vaskršnjeg jajeta, jer je u principu svako jaje isto”, rekao je Rizić novinarima u Banjaluci.


On je istakao da prilikom kucanja jajima za Vaskrs u porodici pretežno pobijedi i da generalno uvijek ima samo sreću da pobijedi.


Predsjednik Gradskog odbora SNSD-a Vlado Đajić rekao je novinarima da taj odbor tradicionalno za Vaskrs organizuje “Tucijadu” i druženje sa članovima ove stranke.


“Mi se u kontinuitetu družimo i organizujemo razne edukacije, sastanke, putovanja, te pomažemo jedni drugima”, istakao je Đajić.


On je rekao da je Vaskrs jedan od najznačajnijih praznika i da će večeras biti upriličen nastup i folklora, etno-grupe, a nastupiće i pjevač Mile Kitić, nakon čega će biti organizovane tombole.


Đajić je rekao da je ukupni fond ove manifestacije 2.000 KM.


On je dodao i da Gradski odbor SNSD-a Banjaluka ima u planu da radi na popravljanju stanja u tom gradu, kojim nije zadovoljan, ocjenjujući da je u protekle dvije godine malo toga urađeno.

Comments


bottom of page