top of page

Gradska uprava nastavlja s PROGONOM: Premješten još jedan radnik

Progon onih koji nisu poslušni gradonačelniku Drašku Stanivukoviću se nastavlja, upozorio je još jednom predsjednik Sindikata uprave Republike Srpske, Božo Marić, putem svog Twitter naloga. Marić je ponovio da članovi Sindikalne organizacije grada trpe mobing.

 "Stanivuković putem svojih saradnika nastavlja da proganja ljude koji su u našem, a ne njegovom Sindikatu", napisao je Marić.

 

Prema našim saznanjima, po Stanivukovićevom nalogu premješten je i Vukelić, Jovica, iskusni vatrogasac, na drugo radno mjesto - radnik na naplati i kontroli parkiranja.„U najgorim noćnim morama ovo se nije očekivalo“, oglasio se Vukelić na društevnim mrežama.


Podsjećamo, nedavno je premješten i Neđeljko Radulović iz Savjeta za pravna pitanja u Odjeljenje za boračko-invalidsku zaštitu. Nakon što je gradonačelnik Stanivuković iznio tvrdnje da su radnicima u Gradskoj upravi povećane plate za 150 maraka, uslijedio je demanti predstavnika Sindikalne organizacije grada. Član Sindikata Neđeljko Radulović, gostujući u Jutarnjem programu RTRS-a, rekao je da povećanja plata nije bilo, nakon čega je, kako kaže, ekspresno premješten.

 

U Gradskoj upravi u Banjaluci djeluju dvije sindikalne organizacije, od kojih je jedna, prema tvrdnjama Republičkog sindikata uprave, bliska gradonačelniku, dok članovi druge sindikalne organizacije konstantno trpe mobing.

 

 

 

 

 

 

bottom of page