Gradonačelnikovi saradnici pijani na radnom mjestu?

Tanja Palačković, stručni saradnik za administrativno – tehničke poslove i saradnju sa građanima, tokom radnog vremena pozira s čašicom u ruci. Kako gradonačelnik izlazi na kraj s radnicima koji piju to nam nije poznato, ali sigurno da mu nije lako.


Pijanstva na radnom zadatku uzrok su neprofesionalno obavljeni radovi na terenu. Za vrijeme mandata Draška Stanivukovića često čujemo kako su radnici radno vrijeme iskoristili za opuštanje i degustaciju alkoholnih pića. Nedavno su uhvaćeni i radnici Parking službe u ne tako poželjnom stanju. I oni su malo više popili, pa su prekršili Pravilnik o radu. Kažu, gradonačelnik će protiv njih pokrenuti disciplinski postupak.


Za sada nema nikakvih informacija da je protiv najbližih Stanivukovićevih saradnika išta preduzeto. Tanja Palačković pije rakiju za vrijeme radnog vremena i baš je briga, čak je to za nju pohvalno jer fotografije dijeli sa svojim prijateljima na društvenim mrežama.

Dok se u Gradskoj upravi vrši alkotestiranje političkih protivnika, radnici i savjetnici gradonačelnika Draška Stanivukovića u toku radnog vremena opušteno piju i mnogo ne brinu.