top of page

Gradonačelnik Draško Stanivuković zapošljava koordinatora za društvene mreže

Updated: Jun 19, 2021

Gradonačelnik grada Banja Luka raspisao je nedavno javni konkurs za popunu radnih mjesta u Gradskoj upravi, između ostalog traži se na neodređno vrijeme i koordinator za društvene mreže.


Uslovi su da osmišlja dizajnerska rješenja, daje prijedloge za unapređenje promocije grada Banja Luka putem društvenih mreža te obavlja i druge poslove – po nalogu gradonačelnika.


Draško Stanivuković od početka karijere poznat je po tome što mnogo ulaže u društvene mreže kako bi svoje pratioce i prijatelje na Instagramu i Fejzbuku redovno obavještavao kako obilazi gradove i opštine Republike Srpske, drži vatrene govore, bavi se Dodikom, a zatim svoje aktivnosti upakovano evidentira na mrežama, a Banjaluka i stanovnici trpe zbog njegove nesposobnosti.


Umjesto nove gradske bolnice, novih saobraćajnica, kružnih raskrsnica, besplatnog prevoza, građani Banjaluke gledaju samo rijaliti koji gradonačelik uz pomoć društvenih mreža svakodnevno plasira.


Pokušavajući da se uz pomoć društvenih mreža građanima predstavi kao čovjek koji donosi promjene, Draško Stanivuković svoj gradonačelnički mandat koristi isključivo za promociju i prerano započetu predizbornu kampanju za naredne izbore.


Banjalučani su na posljednjim izborima dobili gradonačelnika koji ne radi svoj posao.


Umjesto razvoja grada obilazi teren i bavi se mrežama i promocijom, a sada zapošljava i koordinatora koji će pokušati da Stanivukovićev ’’rad’’ što bolje integriše kako bi pridobio masu koja njegov rad poznaje uglavnom iz '’druge ruke'' , u ovom slučaju putem društvenih mreža.


bottom of page