top of page

Gradonačelnik da riješi naše probleme ili podnese ostavku!

"Umjesto da sagleda naše probleme jer i mi smo izabrani kao i on, gradonačelnik neće ništa da radi ni u jednoj mjesnoj zajednici", poručio je predsjednik Mjesne zajednice Donja Kola Srđan Ćutković nakon sastanka sa predsjednikom Skupštine Grada Ljubom Ninkovićem.Predsjednik MZ Donja Kola poručio je da je gradonačelnik dužan da sagleda probleme svake mjesne zajednice jer su predsjednici u njima birani kao i on sam.


"Javno dođe i obećava novac da će nešto uraditi pa slaže sve. Njemu je bitnije da dijeli novac za održavanje WC ekoloških kabina po gradu i to za 460 000KM, za farbanje mosta u Trapistima 600.000KM, kao i razne karnevale i koncerte troši se novac dok obični građani mjesnih zajednica nemaju osnovne uslove za život", navedeno je na Fejsbuk profilu Mjesne zajednice Donja Kola.


"Zašto taj novac nije rasporedio po mjesnim zajednicama i odradio nesto kao što mu je dužnost?" pitaju se mještani ovog naselja.


Ukoliko se u narednom periodu ne krene u realizaciju problema svih mjesnih zajednica, na inicijativu građana doće do blokade i protesta sve dok se ne riješi trenutna situacija, a druga opcija je da ukoliko ne riješi njihove zahtjeve gradonačelnik podnese ostavku, jasni su predstavnici.

bottom of page