top of page

GRAD na aparatima: Od gromko najavljivanih projekata NIŠTA

Od rekonstrukcije starog mosta u Trapistima ništa, od gradnje vodovoda, fekalnih i oborinskih kanalizacija te mnoštva drugih velikih komunalnih projekata koje je Stanivuković najavljivao i dalje ništa. Upleo se u mrežu laži i prevara što će ga mnogo koštati.



Da su građani izmanipulisani i prevareni čist primjer su mještani Donjih Kola. Poigrao se gradonačelnik Draško Stanivuković s njima više puta. Bojan Kresojević i Draško Stanivuković prije samo dva mjeseca uputili su se u Donja Kola i mještanima obećali da će što prije početi gradnju vodovodne mreže i magistrale.


„Otišao sam među naše ljude koji tamo žive i prenio im ove važne vijesti, nakon što su mještani u nedjelju izrazili nezadovoljstvo zbog ovih pitanja“, poručio je tada gradonačelnik uvjerljivo, a mnogi mediji prenijeli su srećnu vijest.


Danas je redakcija našeg portala poslala upit Mjesnoj zajednici Donja Kola da li su obećani radovi započeli i da li će im život uskoro biti olakšan.


Srđan Ćutković ogorčeno kaže: „Ponovo smo namagarčeni. Niko se ne javlja povodom toga. Bezobrazno sve. Mještani su prevareni, samo nam ova kiša sada pomaže“.


Ćutković ističe da im snage ponestaje da se bore s „gradskim vjetrenjačama“, jer ih ne „bendaju“ ni jedan posto. Kaže da nije siguran da li imaju više snage da organizuju proteste ispred Gradske uprave gdje su više puta izrazili svoje nezadovoljstvo.


Mještani su se ovo ljeto namučili s nestašicom vode, a nadležne u Gradskoj upravi su nebrojano puta molili da se smiluju i pošalju im cisterne s vodom. Kaže da je prema njima učinjena velika nepravda.


Ovo nije prvi put da Stanivuković pogazi svoje riječi, a njegov saučesnik u svemu tome jeste i gradski menadžer Bojan Kresojević. Kresojević je nedavno pozivao građane Banjaluke u prostorije svoje kancelarije, navodno da sasluša njihove potrebe. Dok su s druge strane zataškavali stvarne potrebe mnogih građana Banjaluke, među kojima su i mještani Donjih Kola.


Građani ističu da ovoliko licemjerstvo nisu mogli ni zamisliti od mladih ljudi koji su danas na čelu grada.



bottom of page