top of page

Građani otkrili sa kim PDP „brani“ Republiku Srpsku


Politička kampanja je u toku, a veliki broj kandidata na predstojećim izborima nije birao sredstva samo kako bi građanima „iskakao iz frižidera“. Primjer takve kampanje je PDP na čelu sa Draškom Stanivukovićem za koga su građani najavili kako će vjerovatno podići i cepelin sa svojim likom s bzirom da je angažovao i autobus čak iz Tuzle u svrhu promocije.



Pomenuti autobus izazvao je oprečne reakcije građana s obzirom da danima blokira saobraćaj, što kretanjem po gradu, što zauzimanjem parking mjesta u već bukiranom saobraćaju.


Pored reklamnog autobusa iz Tuzle, kritike građana su uslijedile i nakon predstavljanja slogana PDP-a za predstojeće izbore, koji glasi „Republika Srpska mora da se brani“. Građani su se zapitali sa kim i od koga PDP-ovci na čelu sa Stanivukovićem planiraju braniti Srpsku s obzirom da su jasno pokazali naklonost ka stranom agenturama. U to ime, građani su se našalili, ali i pokazali svoj stav o pomenutom sloganu i „oslobodiocima“ Srpske.


Tzv. „Šmitobus“ kruzira gradom, a njega krase Kristijan Šmit, umjesto lidera PDP-a Branislava Borenovića, koji je u sopstvenoj stranci postao obični statista, kandidat za predsjednika Jelena Trivić i golman ove reprezentacije Draško Stanivuković.


Da su građani shvatili licemjerstvo koje se krije iza pomenutog slogana danas je očigledno. Dok se zvaničnici Srpske bore protiv stranih agentura koje Srpskoj i njenom narodu nameću sankcije i zakone, opozicija sa njima „šuruje“. Licemjerni slogan i namjere opozicije građani su na šaljiv način raskrinkali, a kakav će njihov stav na osnovu svega pomenutog na predstojećim izborima biti, ostaje da vidimo.


bottom of page