top of page

Građani oprez! PDP i Stanivuković šalju SMS-ove! Zloupotreba podataka oboljelih od kovida (FOTO)

Banjalučani uznemireni zbog sms poruke koja im stiže od PDP-a i Draška Stanivukovića. Kako kažu nemaju nikakve veze sa PDP-om ni Stanivukovićem. Jedina veza jeste da su bolovali od korona virusa, kažu čuli su za zloupotrebu ličnih podataka od strane PDP-a i Stanivukovića, ali nisu vjerovali da će se baš to njima dogoditi.
„Poštovani, podsjećam Vas da danas izadjete na izbore i podrzite listu PDP-a za NSRS nosioca liste Draška Stanivukovića. Veliki pozdrav, Vas Drasko Stanivuković“, glasi SMS poruka koja stiže građanima, a koja je uznemirila drađane.Podsjećamo, naš portal je prvi objavio snimak prostorija Gradskog odbora PDP-a na kojem se vide fascikle u kojima su svi oboljeli od korona virusa, a kojima je propisana izolacija. Oboljele u izolaciji kontrolisali su gradski organi pod dirigentskom palicom Draška Stanivukovića.
Odmah nakon objave snimka javljali su se građani koji su bili zabrinuti za lične podatke i zloupotrebu istih. Neki su dobijali telefonske pozive, a na dan izbora praksa je slanje SMS poruka.


Ukoliko i vi dobije sms istog ili sličnog sadržaja možete nam poslati na mejl adresu banjaluckeprice@gmail.com ili na naš Fejsbuk i Instragam profil.


bottom of page