top of page

Građani opoziciji: Vi bi da glasamo dok vi ne pobijedite na svim nivoima - neće ići

Komentari građana na Fejsbuku usijali su trenutnu situaciju oko ishoda proteklih Opštih izbora. Opoziciji jednoglasno poručuju da su njihove namjere ponavljanje izbora sve dok oni ne ostvare njima prihvatljiv rezultat, a to je pobjeda na svim nivoima.Građani komentarišu objave na portalima na Fejsbuku i ne štede opoziciju kritikujući njihovo trenutno ponašanje i odnos prema zakonu, građanima i Republici Srpskoj.


,,Ako sam dobro razumela mi sad svi treba da glasamo opet dok opozicija ne bude pobednik na svim nivoima, neće ići'', jedan je od komentara.


,,A mora da su pokrali 100 hiljada glasova razlike, ti bi da se ponovo raspišu izbori i da se raspisuju sve dok vi ne pobijedite...'', još jedan je komentar građanina koji dijeli mišljenje većine.


Drugi smatraju da ako je iko pljačkao na izborima da je to upravo Jelena Trivić, ali da se nije dovoljno nakrala za pobjedu. Kažu svjesna je koliko je ukrala ali nije računala na to da joj krađa neće biti dovoljna da prekroji volju naroda, pa sad jadikuje.

bottom of page