top of page

Građani ogorčeni: Svakodnevne kazne za parking mjesta

Stanari u jednom od najvećih gradskih naselja, Boriku muče muku sa problemima koji se svakodnevno gomilaju, a jedan od njih su nedostatak parking mjesta. I pored spiska prioriteta u ovom naselju koji su građani poslali, Gradska uprava je i dalje nijema. Odgovor nadležnih se i dalje čega, a ogorčeni sugrađani svakodnevno zbrajaju nove probleme.Stanari MZ Borik 1 vidno su ogorčeni ovakvim stanjem, jer kako tvrde, mjesta za parking nema, pogotovo stanari koji rade u firmama čije je radno vrijeme do 22h, međutim kada dođu ispred zgrade nemaju se gdje parkirati. U takvom slučaju, komunalna policija kažnjava stanare zgrade koji se parkiraju na zelenu površinu sto dodatno otežava gorući problem.


Kako kažu građani pomenutog naselja, izlaz su vidjeli jedino na adresi našeg portala, ne bi li njihovoj muci došao kraj.
“Imamo teretanu iznad Mog Marketa, čiji korisnici nam zauzimaju najveći broj parking mjesta” – rekla je za naš portal Svetlana G., jedna od stanara pomenutog naselja.


Kako vidimo, svaki dan na adresu GU stižu kritike i molbe od strane nezadovoljnih građana, a na koje nadležni očigledno ne reaguju, za to vrijeme vodi se Instragram uprava i umjesto realizacije projekata, sve ostaje samo mrtvo slovo na papiru.


bottom of page