top of page

Građani ogorčeni; Prvo lokva, pa krater, ima li kraja?

Ogromna udarna rupa koja se nalazi u jednoj od najprometnijih ulica, Trg Krajine u centru grada, svakodnevnim prolaznicima zadaje glavobolje. Shodno tome, građani bi trebali biti strogo u pripravnosti kako im u najmanju ruku, krater ne bi otkinuo točak sa automobila, a o pješacima koji rizikuju da posrnu nogu i da ne govorimo.Da situacija bude još gora, riječ je o udubljenju iz kojeg je danima izvirala voda, pa su tako nadležni misleći da su obavili posao, napravili dupli na njihovu štetu, ali i na štetu mnogih građana koji su izloženi opasnosti.


„Prolazim svaki dan ovom ulicom i zaprepašten sam slikom koju vidim. Neki dan sam upao u lokvu koja se stvorila jer je bilo vode, a sada gledam kada ću uganuti nogu. Pa kad su već počeli sanirati problem, zašto nisu do kraja uradili kako treba“, rekao je za naš portal jedan od vidno zgranutih prolaznika.


Kako vidimo, infrastrukturalnim problemima u Banjaluci se ne nazire kraj. I dok se nadležnima ne probudi svijest o opasnostima kojima su izloženi građani, kao i dok se ne uhvate u koštac sa pomenutim problemima, građanima ne preostaje ništa drugo nego da budu oprezni.

bottom of page