top of page

Građani nezadovoljni poskupljenjem parkinga, prst upiru u StanivukovićaNakon najavljenog poskupljenja parkinga građani izražavaju nezadovoljstvo, a prst se upire u Draška Stanivukovića.Na naplatnim uređajima osvanule su naljepnice sa likom Draška Stanivukovića uz tekst "Zahvaljujući meni parking u BL je poskupio za 200% - Vaš Draško".


Protiv ove inicijative u banjalučkoj Skupštini ustali su odbornici DEMOS-a, SNSD-a, Banjaluka zove, SP-a, kao i Narodnog fronta Jelene Trivić.


Upravo se i sumnja da iza lijepljenja ovih naljepnica po gradu stoji Narodni front Jelene Trivić koji odavno se odavno suprotstavljaju Stanivukoviću.


Svi odbornici koji su protiv ovog poskupljenja smatraju da je ovo najgori vid regulisanja pretrpanih parkinga, ako se uzme u obzir da imamo katastrofalan javni prevoz kao alternativu.


Ljubo Ninković (SNSD), predsjednik Skupštine grada Banjaluka, takođe je istakao da će od gradonačelnika tražiti povlačenje ove odluke.


"Ako je cilj da se riješi problem gužve u gradu, onda je bolje da poskupe kazne ili da se smanji vrijeme zadržavanja na parkingu", rekao je Ninković i dodao da je suludo da poskupe sve gradske zone.


"Razgovaraću sa koalicionim partnerima kako bi zajedno postupili da se povuče ova odluka", naveo je on.

bottom of page