top of page

GRAĐANI NEGODUJU: Centar grada se pretvorio u RUGLO (FOTO)

Dotrajali pločnik, udarne rupe i pokidani dijelovi oronulog trotoara, slika i prilika su centra grada. Aleja Svetog Save postala je ruglo grada na Vrbasu, a nadležnima to očigledno ne predstavlja problem iako se nalazi u samom centru grada.Na jednom od najprometnijih dijelova grada gdje svakodnevno prođe na stotine građana neophodna je hitna rekonstrukcija dotrajalog pločnika i trotoara kao i stepenica koji predstavljaju opasnost za pješake.


"Da smo mi ne znam gdje, već sami centar grada! Sredio je on šetalište, ma svaka čast. A ovo? Nikom ništa, to se i ne vidi. Sredio sebi svoju avliju da mu je ispred opštine lijepo, a ovdje narod gleda gdje će vrat slomiti. Katastrofa jedna", rekla nam je jedna od sugrađanki koja živi u ovom dijelu grada."Nema se tu šta pričati. Evo, sami sve vidite. Gledajte vi ove rupe. Znate koliko se ovdje auta dnevno parkira, ljudi prođe? Samo da stanari prolaze, dovoljno je. Ma briga nekoga što se u ovim ulicama najkomotnije noga može slomiti", kazala je jedna sugrađanka koja nam je čak i demonstrirala o kakvim se to rupama radi, što se može vidjeti na fotografijama.


Na gore pomenutom mjestu pored velikog broja stambenih i ugostiteljskih objekata u neposrednoj blizini nalazi se i Narodno pozorište Srpske. Da rukovodstvu grada ne smeta ova tužna slika dokaz je da se u posljednje dvije godine na ovom potezu ništa nije uradilo.

Commentaires


bottom of page